Ervaringsverhalen

ervaringsverhaal-een-ondernemer

“Ik liep erin vast hoe ik alle gebeurtenissen van de afgelopen jaren op een rij kreeg.

Henri luisterde geïnteresseerd en invoelend. Hij vroeg door, net zolang totdat de kern bereikt is. Daar had ik veel aan. Hij toonde een professionele houding en gaf mij duidelijke tools. Ik heb veel kunnen verwerken, zodat ik weer in mijn rust kwam en energie kreeg om mijn bedrijf voort te zetten en te ontwikkelen.

Ik zou Henri zeker aanbevelen bij andere ondernemers. Vanuit zijn eigen ondernemersverleden weet hij waar hij over praat.”

Een ondernemer

ervaringsverhaal-ik-wilde-meer-inzicht-in-mezelf

“Ik wilde meer inzicht in mezelf en in anderen krijgen en beter aanvoelen wat er bij mezelf en bij anderen gebeurt.

Voor mij was het belangrijk dat er een klik zou zijn tussen Henri en mij. Wat mij vooral heeft aangesproken, is dat Henri zelf veel ervaring heeft als ondernemer. Vanuit die kennis voelde hij haarfijn aan wat voor mij als ondernemer de gevoelige snaar was. Door de juiste vragen te stellen en op het juiste moment aan te voelen welke adviezen ik nodig had, ben ik gegroeid als ondernemer en als persoon.

Henri gaf me veel inzicht in mijzelf, hield me een spiegel voor en legde situaties op een begrijpelijke manier met voorbeelden uit. Deze praktische manier van uitleggen was voor mij duidelijk, waardoor er meer ruimte kwam om een beter begrip te krijgen van de dagelijkse zaken waar ik als ondernemer en als persoon tegenaan liep.

Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf, maar ook in anderen. Dit geeft rust en overzicht. Een investering voor het leven!”

W. den Besten

Eigenaar, Ter Velde & Den Besten Ontwerp en Ingenieursbureau

ervaringsverhaal-hartman

“Ik wilde ontdekken wie ik was, waarom ik deed wat ik deed: hard werken en iedereen die me lief is, vergeten.

De gesprekken heb ik als enorm positief ervaren, ze waren een eyeopener. Ik heb veel geleerd en andere inzichten gekregen. Ik had mezelf dingen aangeleerd waar ik heilig van overtuigd was dat dat de enige weg was. Henri stelde de juiste vragen om te starten met de ontdekkingstocht naar wie ik ben en naar wie ik wil zijn.

Henri was voor mij de juiste match om dichterbij mezelf en bij mijn geliefden te komen en te blijven. Ik kan Henri aan iedereen aanbevelen.”

S. Hartman

Hartman installatie Urk

Manier van werken

Ik vergelijk het leven, het ondernemerschap, vaak met een rivier.
Een rivier is niet recht. Een rivier meandert, slingert, kronkelt en heeft zijdelingse invloeden.
Ik stap een tijdje in de rivier en beweeg een stukje mee.

Recht door zee

What you see is what you get.
Ik ben recht door zee. Ik geef terug wat ik zie gebeuren.
Samen gaan we hiermee aan de slag.